Login

Welkom bij het MeMoPanel

Al ruim 293844 mensen gingen jou voor!

Schrijf je nu in en maak kans op fantastische prijzen!


Ik ga akkoord met de privacyverklaring van MeMoPanel.

over MeMoPanel

Wie zijn wij?

Het MeMoPanel is Nederlands grootste panel. Doordat het MeMoPanel zo groot is, kan jij mee doen aan diverse onderzoeken. Wij zijn dagelijks op zoek naar de mening van iedereen in Nederland. Door jouw mening in te vullen in vragenlijsten ondersteun je bedrijven om keuzes te maken die het beste aansluiten op jouw opinie. Zo help je dus niet alleen de bedrijven maar uiteindelijk ook jezelf!

Wij waarderen dat je jouw mening wilt geven in enquêtes en omdat jij ons helpt, helpen wij jou. Elke maand verloten wij onder alle deelnemers van onze vragenlijsten leuke cadeaus. We willen dat het prijzenaanbod nooit gaat vervelen en daarom zorgen wij ervoor dat de prijzen divers blijven en aansluit bij iedereen (van een voucher van bol.com tot en met het steunen van een goed doel). Tevens verloten we eenmaal per maand een grote prijs (zoals een Apple iPad).

Privacy is voor ons zeer belangrijk, daarom zorgen wij ervoor dat jouw privacy is gewaarborgd. Alle ingevulde gegevens worden alleen gebruikt ter interpretatie van de onderzoeken. Jouw gegevens zullen nooit worden gedeeld met derden.

Schrijf je in!

Het MeMoPanel is het panel van MeMo2.

MeMo2 werkt voor Nederlands grootste bedrijven en voert hiervoor online onderzoeken uit. Hiermee helpt MeMo2 haar klanten de marketingcampagne zo optimaal mogelijk aan te passen op haar doelgroep. Enkele doelstellingen voor bedrijven kunnen zijn:

  • • Inzicht krijgen in wensen en behoeften van doelgroepen.

  • • Tevredenheid van consumenten meten.

  • • Haalbaarheid van nieuwe marketingstrategieën toetsen.

Ga naar MeMo2

Al ruim 293844 Nederlanders gingen jou voor

Veel verschillende onderwerpen, dat maakt het leuk om mee te blijven doen. De tijd om in te vullen valt mij altijd mee en daarom heb ik vaak wel een moment om mee te doen.

Leen Leeman

L. Leeman

Cafe Manager

Leuke vragenlijsten om in te vullen nooit te lang en je kan er wat leuks mee winnen.

Jim Bollhaar

J. Bollhaar

Medewerker Zorg

Korte lijsten, je kan je mening geven en het is altijd divers daarom blijft het ook leuk om mee te doen.

Renate Maes

R. Maes

Docent Nederlands

Contact

Volg ons op Social Media of stuur een e-mail!

Facebook

Volg ons op Facebook!

Of stuur een e-mail

vragen@memo2.nl